%|%%|%

Terrassa

 

Nieuw model

De Terrassa is een nieuw ontworpen mobiele bungalow met een mediterrane uitstraling. Dit model is een goed voorbeeld van een sterke doorontwikkeling van onze bestaande lijn zoals de Fermate en Pegasus. De Terrassa heeft moderne kleuren en materialen die u naar wens kunt aanpassen.

De bungalow heeft een zadeldak dat doorloopt over het terras, en is opgebouwd met hoogwaardige materialen voor jarenlang woonplezier en is uitstekend te gebruiken op een locatie aan het water of op een plek zonder schaduw.

 

 

 

   

Slaapkamers

Ook de slaapkamer(s) van uw mobiele bungalow zijn volledig volgens uw wensen in te delen. Een schuifkastenwand met of zonder spiegel? Een warm, hoogpolig tapijt op de vloer of toch liever laminaat, pvc of linoleum? De wanden kunnen wij voorzien van een sfeervol glasweefselbehang, eventueel met sierlijsten langs de gordijnkoven en het plafond. De keuze is aan u, Starline zorgt voor de juiste bewerking en afwerking. 


 

Verwarming

Starline voorziet uw bungalow graag van centrale verwarming verwarmd door een CV-combiketel. Optioneel kunt u kiezen voor elektrische vloerverwarming of een traditioneel warm water vloerverwarming, eventueel te voorzien van een elektrisch CV ketel of luchtwarmtepomp zodat u geen gasaansluiting meer nodig heeft. Door de hoge isolatienorm is deze bungalow in de winter lekker warm en zomers lekker koel.

 

 

 

 

Plattegrond S58


Download plattegrond

 

 

Isolatie

Als het aankomt op de isolatie van een mobiele bungalow, is Starline een voorloper.
Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en triple glas. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u de bungalow warm houdt in de winter of juist koel in de zomer. De Starline Terrassa heeft niet alleen standaard een hoge Rc-isolatiewaarde voor het dak van ruim 6 maar ook voor de vloer en wanden is deze gemiddeld 5.

 

 

 

 

Maten en prijzen

 • Lengte: 13 meter incl. overdekt terras
 • Breedte: 4,5 meter
 • Hoogte plafond: 2,35 meter
 • Dak: puntdak met EPDM, dakpanprofielplaat of moderne dakpan met verzonken dakgoten
 • Vanafprijzen S58: € 94.960,- incl. btw (prijspeil 1-1-2020) overige maten en prijzen zijn op aanvraag
 • De vanafprijzen zijn inclusief Bruynzeel keuken stelpost € 6.474,-, badkamer met douchecabine en toilet, standaard vloer- en wandafwerking, HR++ glas, cv-ketel met radiatoren
 • Meerprijs energieneutrale bungalow: € 245,- per m² met een minimum van € 15.000,- per bungalow
 • Opties: luchtwarmtepomp, zonnepanelen met SolarEdge, Triple glas, hout-of pellet kachel, tweede toilet, zonneboiler, PVC vloer, vloerverwarming, WTW- of mechanische ventilatie, inloopdouche etc.
 • Transport- en installatiekosten: afhankelijk van de transportafstand en het formaat bungalow (kostenindicatie circa 5% van de bungalowkosten excl. aansluitkosten nutsvoorzieningen buitenzijde bungalow)
 • Fundering: op zandgrond d.m.v. aantal stelconplaten ca. €2.500,-, overige op basis van strokenfundering, prijs op aanvraag
 • Installatiewerk nutsvoorzieningen buitenzijde bungalow: op aanvraag

Download brochure 

 

Contact

Wilt u kennismaken met de produkten van Starline Mobiele Bungalows en vrijblijvend een advies op maat?
Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of telefoonnummer 0486 - 47 50 12