%|%%|%

Moderato

 

Het nieuwe luxueuze model Moderato van Starline is een modern ontworpen bungalow met strakke lijnen en een vriendelijke huiselijke uitstraling. Dat laatste werd bereikt door de deels inpandige veranda waar buiten en binnen mooi in elkaar overlopen. Zowel de woonkeuken annex eetkamer, als de living werden aan de achterzijde van de bungalow gesitueerd. Daarnaast is gekozen voor zeer hoogwaardige materialen zoals witte glasvezel versterkte polymeercomposiete gevelbekleding van een noors topmerk. De bungalow heeft een geheel nieuw ontworpen zeer stabiele vloerconstructie met optioneel vloerverwarming die het gevoel van een comfortabel leefconform nog verder doen versterken. De isolatie- en bouw norm van de Moderato is op dit moment het hoogst haalbare in de mobiele bungalowbouw.

 

 

 

Isolatie

Als het aankomt op de isolatie van een mobiele bungalow, is Starline een voorloper.
Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en triple glas. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u de bungalow warm houdt in de winter of juist koel in de zomer. De Starline Moderato heeft niet alleen standaard een hoge Rc-isolatiewaarde voor het dak van ruim 6 maar ook voor de vloer en wanden is deze gemiddeld 5.

 

 

 

 

Nature gevelbekleding

Dit model is onder andere volledig of deels uitvoerbaar met Steni nature of Steni colour, dit is een gevelplaat van een met glasvezel versterkte polymeercomposiet met een oppervlakte bij de nature beplating van fijngemalen natuursteen. Met Steni colour kunt u tot maximaal 60 standaardkleuren en drie glansgraden, of u kunt uw eigen RAL kleur kiezen. Dit biedt volop mogelijkheden om te spelen met kleuren.

 


Drie standaard maten

Het model Moderato kunnen wij in drie standaard typen, inclusief 10 m² veranda leveren: M80 (70 m² vloer + 10 m² veranda), L100 (90 m² vloer + 10 m² veranda)  en XL120 (110 m² vloer + 10 m² veranda)

Alle Moderato typen hebben een hoog plafond tot 3,17 meter en bestaan uit 2 units (delen) die in het midden aan elkaar gekoppeld zijn.

Wij leveren de Moderato, dat prefab is gebouwd in Reek door geheel Europa. Dit model is ontworpen om gemakkelijk te kunnen voldoen aan o.a. het Nederlandse- en Duitse bouwbesluit en zijn met de juiste fundering en verleende vergunning op praktisch elk perceel als luxe woonhuis of mantelzorgwoning te plaatsen.

 

 

 

 

 

Plattegrond Moderato M80

   

 Download plattegrond

 

 

 

Plattegrond Moderato L100

 Download plattegrond

 

 

 

 Download plattegrond

 

Maten en prijzen

 • Lengte: van 7,5 meter tot 17 meter
 • Breedte: 8 meter
 • Hoogte plafond: 2,45 meter oplopend tot 3,17 meter
 • Dak: zadeldak met EPDM, dakpanprofielplaat of moderne dakpan met verzonken dakgoten
 • Vanafprijzen: S60 € 109.112,-, M80 € 130.751,-, L100 € 152.941,-, XL120 € 181.066,- incl. btw (prijspeil 1-01-2020) overige maten en prijzen zijn op aanvraag
 • De vanafprijzen zijn inclusief Bruynzeel keuken stelpost € 6.474,-, badkamer met douchecabine en toilet, standaard vloer- en wandafwerking, HR++ glas, cv-ketel met radiatoren
 • Meerprijs energieneutrale bungalow: € 245,- per m² met een minimum van € 15.000,- per bungalow
 • Opties: luchtwarmtepomp, zonnepanelen met SolarEdge, Triple glas, hout-of pellet kachel, tweede toilet, zonneboiler, PVC vloer, vloerverwarming, WTW- of mechanische ventilatie, inloopdouche etc.
 • Transport- en installatiekosten: afhankelijk van de transportafstand en het formaat bungalow (kostenindicatie circa 5% van de bungalowkosten excl. aansluitkosten nutsvoorzieningen buitenzijde bungalow)
 • Fundering: op zandgrond d.m.v. aantal stelconplaten ca. €2.500,-, overige op basis van strokenfundering, prijs op aanvraag.
 • Installatiewerk nutsvoorzieningen buitenzijde bungalow: op aanvraag   
 

   

Contact

Wilt u kennismaken met de produkten van Starline Mobiele Bungalows en vrijblijvend een advies op maat?
Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of telefoonnummer 0486 - 47 50 12